HemVeckans medlemsbildVeckans medlemsbild 38

Kommentarer

Veckans medlemsbild 38 — 3 kommentarer

  1. Den här bilden gillar jag, ypperligt ”mörkrumsarbete”, spännande med det svaga motljuset, de slitna tapeterna och de fint tecknade tapetytorna. Nyfikenheten växer, vad döljer sig bakom dörren, törs man kika in där…

  2. Håller med Lars om att bilden andas mystik. Det gamla handsmidda? Handtaget förstärker känslan av fördolda hemligheter. Mörkret bortom dörren bidrar också till det intrycket.

  3. En spännande bild. Vi talar ibland om öppna och slutna bilder. Detta är en öppen bild, trots den slutna dörren. Öppen står för att den är fri för betraktarens tolkning. Jag uppskattar det tonade ljuset och att vi inte vet vad som finns bakom. Också mönstret väcker frågor. Jag ser, jag förstår… men samtidigt förstår jag inte. En mycket fin bild.