HemVeckans medlemsbildVeckans medlemsbild 39

Kommentarer

Veckans medlemsbild 39 — 3 kommentarer

  1. Roligt att känna igen sig innan man ser den beskrivande texten. Min farmor och farfar bodde alldeles i närheten. En skön bild. Bildytan fylls på ett bra sätt. Den förmedlar den kylslagna fukt som ofta är nedströms och så här nära ett vattenfall. Fint inramad av växtlighet både till vänster och till höger.

  2. Härlig bild av ett vackert vattenfall. Vattenfallet skapar också en livligt och intressant intryck till den lugna grönskan som inramar på ett vackert sätt. Man blir även nyfiken på att ta ett steg till på platån för att se mer avfallet, om man nu törs!!

  3. Måste ju tycka att din bild är “skitbra” eftersom jag själv har tagit en så gott som identisk. Många fotografer (likt undertecknad) frestas ju numera att fota med långa slutartider för att få fallet att likna en slöja. En kul effekt förvisso men frågan är om inte vattnet blir mera levande och visar fallet mera kraftfullt med kortare slutartid som du har gjort. Jag läste någonstans någon gång att 1/125 sek. var det bästa för forsande vatten.