HemVeckans medlemsbildVeckans medlemsbild 41

Kommentarer

Veckans medlemsbild 41 — 4 kommentarer

  1. En härligt nostalgisk bild, med rätt ton som förstärker tidlösheten. Synd bara att man inte ser huvudet på närmsta kossan, det hade lyft bilden ytterligare

  2. Det har du helt rätt i! Och det värsta är att jag inte tänkt på det förrän du påpekat det. Man är tydligen kvar på nybörjarstadiet?

  3. Jag tänkte också på huvudet. Det stör mig… men jag tänker samtidigt att det gör bilden mer naturlig (ej uppställd). Det jag gillar mest är “färg” och komposition. Kornas riktning och placering. Fin bild.

  4. Instämmer med Lars vacker nostalgisk bild med vacker gammaldags ton får en att tänka på tider som flytt med fastbandhage i bakgrund. Kanske lite synd att kossan bockar ner huvudet eller kanske kossan är artig och bockar åt fotografen. Vem vet??